• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
5 2 dieten med resultat

5:2-dieten har blivit en populär diet och även vi på Nutrilett är förtjusta i viktminskningsmetoder som inte kräver så mycket av den enskilde användaren. Under en vecka fastar du under två dagar och äter som vanligt de övriga fem dagarna. Det ger en enkel och kontrollerad viktnedgång.

Vad är 5:2-dieten?

Dieten är lite vad den heter. Det vill säga, du fastar två av veckans dagar och äter som vanligt de övriga fem dagarna. De två fastedagarna behöver inte ligga i direkt anslutning till varandra, däremot är det viktigt att verkligen avsätta två dagar i veckan åt fasta. Under de dagar man fastar ska män äta högst cirka 600 kcal per dag medan de kvinnliga användarna får nöja sig med 500 kcal per dag.

Varför är den här typen av periodisk fasta så bra?

Genom att återkommande alternera fasta med vanlig kost riskerar du aldrig att kroppen börjar bryta ner muskelmassa vilket annars är en risk vid flertalet metoder och olika tillämpningar av fasta och dieter. Dessutom riskerar du aldrig att råka ut för näringsbrist när du tillämpar 5:2-dieten tack vare den uttänkta variationen mellan kost och fasta. Med 5:2-dieten får du en exceptionellt hög fettförbränning, därför är den både vår och många andras absoluta favoritfasta just nu!

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG